Waarden gerichte trainingen volgens de Barrett Values Methode

Spangenberg Consultants levert no-nonsense advies, training, coaching en interim-management sinds 1989 bij diverse bedrijven en organisaties.

Kern van ons aanbod is het opleiden van professionals in de Barret Values methodiek en het implementeren van deze methodiek in organisaties..

  • Leiderschapstraining en coaching;
  • Persoonlijke Effectiviteit training en coaching.

 

Dirk J. Spangenberg, CMC, MMC

Dirk is de drijvende kracht achter Spangenberg Consultants. Hij voltooide twee Masterstudies; een in Sociale wetenschappen aan de Universiteit van Utrecht en een Master in Consultancy aan de Vrije Universiteit. Naast een aantal opleidingen om zicht zelf te scherpen op het gebied van persoonlijke effectiviteit nam hij ook deel aan een 4-jarige leiderschapsopleiding gebaseerd op het werk van Carl Gustav Jung. Hierbij zijn bewustwording, innovatie en resultaatgerichtheid sleutelbegrippen.
Spangenberg Consultants is opgericht in 1996. Professioneel ligt het accent op veranderingsprocessen bij organisaties en leiders. Vaak spelen dan structuur, cultuur, processen en het leiderschap om die te managen een grote rol.

Hij werkte bij en voor: PWC (Pricewaterhousecoopers, Levi’s, Koninklijke Volker Stevin, ABNAMRO Bank, Heineken, UMCU Nijmegen, Hogeschool Leiden, ConQuaestor, veel bedrijven in de Food en vele anderen.
Daar waar mensen ertoe doen, waar persoonlijk leiderschap, zelfsturing, empowerment en duurzaamheid het verschil maken kan je Spangenberg Consultants vinden.
Sinds 1999 nam hij vele HRM professionals, projectmanagers, managers en coaches mee in het gedachtengoed van Richard Barrett waarbij ze via de Practitionertraining opgeleid worden tot gecertificeerd consultant. Ook voor de implementatie binnen uw organisatie kunt u bij hem terecht.

Daarnaast is hij trainer in de MBTI en het Waardenspel (een Barrett managementgame) en beheerst Nederlands, Engels, Frans en Duits.