Effectief Management en Coaching op basis van Waarden

 

IMG_1202

Ben je nog scherp?:

 

Effectief Management en Coaching op basis van Waarden
(methode #Richard Barrett#). 

Een hulpmiddel om je doelen, je prestaties en plezier te vergroten.

Bewezen betere performance en resultaat op individueel en team niveau. Weer terug naar de bedoeling en de organisatie doelstellingen.

Speed sessie op 22 april van 15.00 tot 18.00 uur: Met informatie en oefeningen uit het geheel vernieuwde  materiaal van de diverse Certificerings trainingen.

Doelgroep:

Allen die de gecertificeerde training CTT 1 en of 2 hebben gevolgd.

Aanmelden kan bij spangenberg@planet.nl

Investering 95,- excl. btw

Na aanmelden en betaling ontvang je dan het programma.

 

Interesse Nieuw?:

Mocht je graag kennis maken met deze diepgaande en praktische methodiek maar  nog niet gecertificeerd zijn: op 22 April ben je van harte welkom voor een kennismakings bijeenkomst.

Tijdens deze bijeenkomst krijg je een presentatie over de methodiek en de toepasbaarheid hiervan in je (eigen) bedrijf, en kun je ervaren hoe het is om waardengericht te werken.

Investering voor deze middag 95, euro.

Indien je besluit om een van de twee certificeringstrainingen te volgen ontvang je een korting van 25,- euro op het totaal bedrag.

 

 

Dirk Spangenberg

Dick combineert coaching, organisatieadvies, training en waar nodig interim management. Dick beschikt over kennis en meer dan 20 jaar ervaring. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag op een enthousiaste, open en effectieve manier. Het maximale uit organisaties en mensen halen. Kortom het effectief ontwikkelen, combineren en/of afstemmen van strategie, structuur en cultuur in relatie tot de huidige markt. Volgens Dick gaat het om het aanspreken van de kern, die in iedere organisatie en in ieder mens aanwezig is. Daar waar de verschillen tussen mensen groot zijn, is de grootste uitdaging die te overbruggen. Kijken, luisteren, analyseren en een doelgerichte planning en actie zijn daarbij de essentie. Het motto van Dick is: geen verandering zonder diepgang en niet leren zonder frustratie en verwarring. Daarnaast laat hij zich inspireren door Ghandi, Martin Luther King, Mandela en Barack Obama.